Waarom wij doen wat we doen
Op watergebied heeft Nederland een grote naamsbekendheid in de wereld. Van oorsprong zijn wij een waterland. Je kunt zelfs zeggen dat het water ons landschap en onze identiteit heeft gemaakt tot wat het nu is.

Water speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Water brengt welvaart met zich mee, van de VOC tot aan de containeroverslag. We wonen op en rondom het water, we gebruiken het water voor recreatieve doeleinde. En soms gaan we de strijd aan met het water.

Elke dag bouwen en werken wij door heel Nederland in woon-, werk en leefomgevingen waar water een rol speelt. Vaak in de mooiste gebieden van ons land. Inmiddels hebben wij duizenden bruggen gebouwd door heel Nederland en zijn we elke keer weer trots op onze bruggen als ze fraai aansluiten in de omgeving en de klant onze aanpak positief waardeert.

Onze bedrijfsslogan ‘Samen werken aan ons mooie waterland’ past volledig bij de gedachte achter ons werk.

 

Wat wij doen
Wij bouwen bruggen voor woon-, werk en leefomgeving. Een specifiek product met een specifiek doel. Samen met collega’s, partners en opdrachtgevers zetten wij onze kennis en ervaring in om bruggen te realiseren die passend zijn binnen de plannen van de opdrachtgever en een bijdrage leveren aan de kwaliteit in vorm, veiligheid en functie voor de omgeving en haar gebruikers.

 

Over-Haasnoot-Bruggen_1962

Wie wij zijn
Haasnoot Bruggen is een familiebedrijf die sinds 1962 gespecialiseerd is in het ontwerpen, berekenen en bouwen van bruggen.
1962    Oprichting van het bedrijf in Oegstgeest
’60-’70 Specialisatie in houten bruggen en speeltoestellen
1969:   Bedrijf verhuist naar Katwijk
1980    Opkomst van stalen bruggen
1994    Aann.bedrijf Haasnoot verandert in Haasnoot Bruggenbouw en later in Haasnoot Bruggen
1997    Oprichting Haasnoot Constructies
2001    Toepassing van composiet brugdekken
2004    Bruggenfabriek in Rijnsburg wordt geopend
2005    Oprichting Qlabs Industries