De ontwerpers van nkp design uit Leiden behoren tot de beste ontwerpers en productontwikkelaars van Nederland. Npk design is een bron van creativiteit, praktische invulling en ze hebben een portfolio om van te smullen. Niet verwonderlijk dat npk design werkt voor wereldmerken. En als u nog geen wereldmerk heeft creëren zijn er een voor u. Daarom zijn wij er als Haasnoot Bruggen trots op dat wij met npk design samenwerken. Contact npk design ook hun sterke visie op de openbare ruimte.

Over npk design
npk design is een sterke partner in het ontwerpen en realiseren van uiteenlopende producten en uitgebalanceerde product-dienst combinaties voor het merk en de markt van haar opdrachtgevers. Innoveren en creëren zit in ons DNA.

Al meer dan 30 jaar ontwerpen we producten en product-dienst combinaties, die wereldwijd worden gewaardeerd, succesvol zijn en vele design awards hebben gewonnen. Door de gebruiker centraal te stellen en de vraag achter de vraag te achterhalen dringen we door tot de kern van de probleemstelling. En dat komt voor de volle 100% uit in het eindresultaat. Resultaten die zich onderscheiden, ontworpen met visie en precisie.

Ons dienstenpakket: strategische advisering, service design, industrial, public en graphic design, engineering, prototyping en supply management.

website npk design