All-in bruggensysteem

‘het wiel niet opnieuw uitvinden’

De werkelijke kosten van een brug

De werkelijke kosten van een brug zijn al lang niet meer alleen de uitvoeringskosten of realisatiekosten. Zomaar alle andere kosten weglaten geeft geen reëel beeld van de werkelijke kosten. Een alsmaar groter deel van de kosten wordt bepaald door managementkosten, ontwerpkosten en kosten voor begeleiding. En deze worden opvallend genoeg zelden benoemd.

Maximale keuze is de standaard

Een standaard brug bestaat natuurlijk niet. Elke situatie is uniek. Systematisch werken en zaken vereenvoudigen levert wel direct voordeel op. All-in systeembruggen zijn type bruggen die meerdere keren zijn toegepast. Dat geldt zowel voor de constructie als voor de leuningontwerpen.

Een nuchtere kijk blijven houden

In veel gevallen is het helemaal niet nodig om studies te doen of grote woorden als visie te gebruiken voor het maken en plaatsen van een nieuwe brug of het vervangen van een bestaande brug. Dat geldt zeker voor de kleinere voet- en fietsbruggen. Niet het wiel steeds opnieuw uitvinden is goed voor elk budget en zinvol.

Maximaal kunnen kiezen

Met het all-in bruggensysteem, ontwikkeld door Haasnoot Bruggen, krijgt de klant een solide Haasnoot brug zonder onnodige kosten en zonder compromissen in kwaliteit, ontwerp en keuzemogelijkheden.

Kiezen uit minimaal 10 basis leuningontwerpen en 50 varianten

Maak een afspraak om alle leuningontwerpen te bekijken en te kiezen

Kies uw onderconstructie en voorkeur voor materialen

  • Stalen randliggers met houten dek
  • Stalen randliggers met bamboe dek
  • Stalen randliggers met composiet dek
  • Stalen randliggers met stalen dek
  • ThorcaBrigde® constructie (ultra slank)


Voor de afwerking van het dek zijn legio mogelijkheden. Denk aan verschillende materialen, kleuren en slijtlagen.

Maak uw keuze compleet

Veiligheid kan ook mooi zijn. Schrikhekken, fietspoorten of paaltjes die passen in de lijn van het gehele ontwerp. Op elk all-in bruggensysteem is een eigen variant leuningontwerp mogelijk. Schrikhekken en paaltjes kunnen voorzien worden van reflectiecoatings en folie.

All-in bruggensysteem, alle normen

FSC
Eurocode
Duurzaam
ISO 9001
Nieuwste
technieken
VCA**
50 jaar
ervaring

Artist impression van uw keuzes

Aan de hand van een artist impression uw eigen samenstelling beoordelen. Nadat u een definitieve keuze heeft gemaakt plaatsen wij de artist impression in een actuele foto van de actuele locatie. Allemaal zonder extra kosten.

All-in betekent all-in

  • Wel kosteloos artist impressions (3D rendering)
  • Wel een efficiente en duurzame werkwijze
  • Wel ervaren bruggenbouwer (sinds 1962)
  • Wel alle certificaten en opleidingen
  • Wel één aanspreekpunt voor alles

Wat betekent het all-in bruggensysteem onderaan de streep voor u?


Met het all-in bruggensysteem kunt aanzienlijk kosten besparen. Wat oplevert dat u meer bruggen kunt plaatsen en/of zelfs een nieuwe brug kunt overwegen in plaats van onderhoud plegen.

Informatie aanvragen Afspraak maken