In deze functie richt je je samen met een team, vanaf tekeningen en aanvullende instructies, op het maatvoeren en bouwen van constructies voor bruggen. Het is afwisselend werk en je werkt mee aan fraaie brugconstructies die wij zelf plaatsen door heel Nederland. Je wordt ondersteund door kundige collega lassers en engineers.

Het is afwisselend werk en je werkt mee aan fraaie brugconstructies die wij zelf plaatsen door heel Nederland. Je wordt ondersteund door kundige collega lassers en engineers. 

De faciliteiten voor onze mensen zijn bovengemiddeld goed en wij bieden je goede arbeidscondities. Wij zoeken, de als het op staalconstructies aankomt: de bollebozen uit de bollenstreek!

Functie-eisen:

  • Een actieve enthousiaste medewerker die zelfstandig kan werken.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de metaalbranche.
  • Opleiding LTS of minimaal gelijkwaardig.
  • Lasdiploma’s (MAG niveau 2 of hoger).
  • Het bezit van geldige lasserskwalificaties conform EN-ISO 9606-1 is een pré.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je voordat je een sollicitatie doet eerst eens bij ons bedrijf komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een informele kennismaking. Neem hiervoor contact op met Ingrid Haasnoot op nr 071-402 17 44 of stuur een e-mail naar [email protected] Ook kan je alvast een kijkje nemen op onze website. www.haasnootbruggen.nl