Haasnoot Bruggen ontwerpt
Steeds meer opdrachtgevers vinden hun weg naar de creatieve studio van Haasnoot Bruggen. Dagelijks werken engineers, illustratoren, 3D-specialisten, VR-specialisten en andere creatieven aan het ontwerpen van bruggen. Ook zijn we druk bezig met 3D-modelbruggen. De bruggenontwerpstudio van Haasnoot Bruggen is een afdeling binnen ons bedrijf die spontaan is ontstaan en elk jaar volwassener wordt. Door het enthousiasme van klanten is het nu zelfs een volledig geoutilleerde ontwerpstudio van circa 400 m2 geworden waar creativiteit de volledige ruimte krijgt en waar we klanten verrassen en inspireren.

Met onze studio kunnen ook de kleinere projecten meer aandacht krijgen voor design. Voor grootschalige en complexe projecten werken we nauw samen met de bekende (landschap)sarchitecten en ontwerpbureau’s. 

Ervaring als brandstof voor creatie.
Onze studio put uit ruim 55 jaar ervaring in het bouwen van ruim 11.000 bruggen, vele samenwerkingen met landschapsarchitecten, kunstenaars, stedenbouwkundigen, maar ook projectontwikkelaars. En met u?

Zelfs zonder budget kunnen wij u verrassen.
Haasnoot Bruggen bewijst met haar studio dat een goed ontwerp of een goed idee niks met de hoogte van een budget te maken heeft.
Zelfs zonder ontwerpbudget bedenken we oplossingen.

Daag ons uit!
Met welk ontwerpvraagstuk bent ú nu bezig?
Wilt u varianten bekijken van een bestaand ontwerp?
Of wilt u meer design voor een project waar u normaal gesproken zou kiezen voor een standaardoplossing?
Het kan allemaal en de oplossing is slechts één gesprek verwijderd. Bel Hyuk (Joek) Brands op
071 402 17 44 voor een afspraak.