Wij hebben een gemotiveerd team van calculators, werkvoorbereiders en projectmanagement. Het team kenmerkt zich door een hoge collegialiteit, inzet, daadkracht en een zeer goede werksfeer. 

Ter versterking van ons team zoeken wij een nieuwe en ervaren collega.

Alle werkzaamheden vinden bij Haasnoot Bruggen plaats binnen een team van collega’s die elkaar graag ondersteunen. Binnen het zelfsturende team kun je werkzaamheden met collega’s afstemmen en verdelen zodat je altijd voldoende variatie in je werk hebt en jezelf op verschillende fronten kunt ontwikkelen.

Je bent medeverantwoordelijk voor het bedenken en het uitwerken van ideeën. Die vertaal je naar het opstellen van calculaties en de werkvoorbereiding / begeleiding. Organisatie van diverse aangenomen en lopende projecten maken ook onderdeel uit van je functie.

Wat wij te bieden hebben

Haasnoot Bruggen (sinds 1962) is een familiebedrijf waar mensen graag werken en blijven. De goede sfeer en de uitstekende faciliteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Haasnoot Bruggen besteedt veel aandacht aan het personeelsbeleid wat een speerpunt van de organisatie is.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en staat collegialiteit bij jou ook hoog in het vaandel dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. 

Bel Ingrid Haasnoot op 071 402 17 44 voor meer informatie. Sollicitaties kunnen verzonden worden naar [email protected]

Overige informatie:

Soort dienstverband: voltijds.

Vereiste ervaring: calculator / werkvoorbereider GWW: 5 jaar.

Ervaring met UAV-GC contractvormen en system engineering is een pré.

Vereiste opleiding: HBO Civiel of MBO Civiel met minimaal 7 jaar relevante werkervaring.

Calculator met specifieke staalkennis is een pré.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.