Juist meer dan alleen calculeren
In deze dynamische functie ben je bezig met het bestuderen van aanvragen, contact met opdrachtgevers en overleg met je collega’s. Een specifiek kenmerk van deze functie binnen ons bedrijf is dat je het werk begeleidt van start projectaanvraag  t/m de projectcoördinatie. Het is een brede functie die zich niet beperkt tot het maken van de calculatie. Afhankelijk van je ervaring, kennis en talent bekijk je samen met het team waar het zwaartepunt van je werk zal liggen. Wat je per project gaat doen kan dus variëren.   En juist deze variatiemogelijkheid maakt deze functie aantrekkelijk. Wie weet waar je talenten nog liggen? Mogelijk wil je sommige projecten zelf engineeren en tekenen .Ook hier is ruimte voor. 

Je staat er natuurlijk niet alleen voor.
Er staat een gemotiveerd team van collega’s voor je klaar om je te helpen op alle fronten. Op kantoor maar zeker ook vanuit de productie. Je komt in een werkomgeving waar gelijkwaardigheid en argumenten belangrijker zijn dan een titel van een functie.

Je werk is heel tastbaar
Een ander aspect is dat je werk heel tastbaar is. Wat je bedacht hebt zie je daadwerkelijk in de productie ontstaan en je kan elk project volgen in een van de drie indrukwekkende productiehallen.

Wat je nodig hebt om deze functie goed te kunnen vervullen.
Ervaring met bruggenbouw is een pre maar geen must. Wij kunnen je het vak van bruggen bouwen leren. 

Onze voorkeuren

  • Wij zoeken iemand bij voorkeur uit de regio. 
  • Een vrolijke persoon die lekker in het leven staat.
  • In deze door mannen gedomineerde wereld is een vrouw een welkome aanvulling.
  • Wij zoeken niet het schaap met de vijf poten. Wel een persoon met hart voor de zaak.

Salaris en meer

  • Een goed salaris, indicatie tussen de €3250-6000 per mnd
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende faciliteiten
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden
  • Metaal of bouw CAO
  • Auto van de zaak VW id 3 met 8% bijtelling

Wat wij te bieden hebben

Haasnoot Bruggen (sinds 1962) is een familiebedrijf waar mensen graag werken en blijven. De goede sfeer en de uitstekende faciliteiten spelen daarbij een belangrijke rol. Haasnoot Bruggen besteedt veel aandacht aan het personeelsbeleid wat een speerpunt van de organisatie is.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en staat collegialiteit bij jou ook hoog in het vaandel dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. 

Bel Ingrid Haasnoot op 071 402 17 44 voor meer informatie. Sollicitaties kunnen verzonden worden naar [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.