Maakt het bekijken van een brug-ontwerp een indrukwekkende ervaring.

Om een ontwerp goed te beoordelen is 3D een stap voorwaarts geweest en inmiddels is de toevoeging van VR (Virtual Reality) evident als tool. De nieuwste stap in de virtualisatie is de toevoeging van beweging. De opdrachtgevers van Haasnoot Bruggen kunnen vanaf nu virtueel over een de brug lopen en de brug beleven met realtime beweging van licht, water, bladeren in bomen, regen, lucht(wolken), mensen, dieren en met een klik op de knop in verschillende jaargetijden. Zo kan je ook verlichting ervaren op elk willekeurig moment van de dag of avond. Alles verandert in detail mee.

Het ontwerpteam van Haasnoot Bruggen heeft als eerste in bruggenontwerp en bruggenbouw een combinatie gemaakt van mogelijkheden uit de game industrie en ontwerp/architectuur voor bruggenbouw.

De afgelopen maanden hebben we bezoekers van het Bruggen Inspiratie Centrum spreekwoordelijk van een stoel geblazen met deze indrukwekkende nieuwe ervaring.

VR is de gimmick-fase wel echt voorbij. De waarde als tool neemt almaar toe en is de manier om ontwerpen te beoordelen met de beleving waarbij alle belangrijke zintuigen geprikkeld worden om tot een goed eindoordeel te komen. Haasnoot Bruggen heeft deze nieuwe manier van werken betaalbaar gemaakt zodat je tijd en kosten kunt besparen in het ontwerptraject en heldere keuzes kunt maken.

Aanbod aan gemeenten
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw project. Neem dan contact op met ons voor een afspraak. De eerste 3 gemeenten die reageren bieden wij eenmalig een kosteloos 3D en VR traject aan specifiek voor jouw project. 
(7 september, de eerste drie hebben zich aangemeld waarmee de actie niet meer geldig is).