Dat er steeds meer aandacht is voor design van bruggen (kunstwerken) is wat ons betreft een hele goede ontwikkeling. En wij zien dagelijks tal van fraaie ontwerpen voorbijkomen. Maar de praktijk is ook dat er slechts één ontwerp gekozen kan worden voor de realisatie van een brug, met als consequentie dat er heel veel fraaie ontwerpen in een archief verdwijnen. Pure verspilling van creatie. Geeft daarom jouw ontwerp een nieuwe kans!

Exposeer jouw ontwerp of idee in­ het Bruggen Inspiratie Centrum en geeft jouw ontwerp een nieuwe kans. Wij exposeren jouw ontwerp in het Bruggen Inspiratie Centrum waar professionele opdrachtgevers gericht gaan komen.

Wij laten tijdens de permanente expositie jouw ontwerp zien (op foamborden, met een 3D schaalmodel, met artist impressions, digitaal op schermen, met VR of met AR) met jouw naam en/of de naam van je bureau. Alles in overleg. Mocht jouw ontwerp gezien worden dan nodigen wij je uit om jouw ontwerp met de potentiele opdrachtgever(s) te bespreken in het BIC. Alle rechten en intellectuele eigendommen blijven vanzelfsprekend jouw eigendom.

Doe mee en contact ons als jouw ontwerp een tweede of nieuwe kans verdient. Het mag natuurlijk ook een geheel nieuw idee of ontwerp zijn. Alleen een ontwerp voor een specifiek onderdeel zoals een leuning kan natuurlijk ook.

Onze oproep is gericht aan alle creatieven.

Wij denken aan architecten, landschapsarchitecten, kunstenaars, engineers, studenten, industrieel vormgevers en alle anderen die een idee of ontwerp hebben.

Bruggen Inspiratie Centrum (BIC)

Het Bruggen Inspiratie Centrum (bic) is een nieuw en uniek initiatief van Haasnoot Bruggen. Dit centrum te Rijnsburg gaat in mei 2019 open om samen met opdrachtgevers, kunstenaars, architecten, stedenbouwkundigen en ingenieurs op een unieke locatie bruggen te ontwerpen aan de hand van wensen, ideeën, schaalmodellen, 3D impressies, materialen en kennis van civiele techniek. De eerste bijeenkomsten zijn al gehouden en de reacties zijn lovend!

Met een bezoek aan de permanente expositieruimte kunt u ideeën opdoen, materialen bekijken, uw ideeën uitwerken en brainstormen over wensen, eisen en mogelijkheden. Naast de creatieve keuzes kunt u ook zaken als geldende normen (wet en CROW) bestuderen aan de hand duidelijk informatie.

Een bezoek aan het bruggen Inspiratie Centrum gaat op afspraak. Maak een afspraak voor uw bezoek met Haasnoot Bruggen T 071 402 17 44 of per [email protected]