Mensen worden gelukkiger als de natuur en natuurlijke vormen aanwezig zijn in hun leefomgeving.
Biofilie design by Haasnoot Bruggen.

Circulair ontwerpen en bouw is voor Haasnoot Bruggen al realiteit aan het worden. Het succes van circulair bouwen start met het ontwerp en nieuwe uitgangspunten. Maar er is meer om de relatie tussen mens en natuur te verenigen. Wij hebben met een team aan creatieven een nieuwe lijn ontwerpen voor bruggen die de leefomgeving accentueren met natuurlijke vormen. Mensen worden gelukkiger als de natuur en natuurlijke vormen aanwezig zijn in hun leefomgeving.  Daarom hebben wij een serie bruggen ontworpen waarbij Biofiliedenken centraal staat voor het designwerk. Onder de naam ’shapes of nature’ brengen wij bruggen die in een familie van bruggen toegepast kunnen worden of als een enkel kunstwerk. Deze serie bestaat uit meer dan twintig Biofilie-design varianten die wij, met enkele voorwaarden, aan gemeentes, ten behoeve van de openbare ruimte, kosteloos beschikbaar stellen.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan een afspraak om het Bruggen Inspiratie Centrum (BIC) te bezoeken. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden en inspireren wij u met sprekende brugontwerpen.

Deze serie ontwerpen maken deel uit van een schitterende collectie aan brugontwerpen met verschillende stijlen en thema’s.