Stage en afstuderen

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student die meer ervaring voor zijn studie wil opdoen? Volg je bovendien een universitaire studie of HBO-opleiding Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde, dan hebben we een stageplaats voor jou.

Afstuderen
Je laatste studiejaar is belangrijk. Jaarlijks bieden wij een select aantal studenten de kans om bij ons een stage of afstudeerstage te lopen.

Stagevergoeding en verloop
Je stagevergoeding is goed want we gaan ervan uit dat jij ook goed bent. Onze medewerkers geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een creatieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Studenten van de De Haagse Hogeschool, Civiele Techniek hebben bij ons een streepje voor.
Deze Civiele Techniek opleiding is goed en enkele oud-studenten vervullen essentiële posities binnen ons bedrijf.

Wat wij je te bieden hebben?
Haasnoot Bruggen bouwt sinds 1962 bruggen. Wij zijn een innovatief bedrijf op het gebied van de bouw van bruggen, technologie en toepassing van nieuwe materialen. Maar ook op het sociale vlak lopen we voorop. Een ziekteverzuim van rond de 1% en de langdurige dienstverbanden zijn daarvan een mooi bewijs.

Onze faciliteiten zijn modern en comfortabel. Dat wij zelf de bruggen ontwerpen, berekenen, bouwen en plaatsen maakt dat je inzet heel tastbaar is. Een student die stage loopt bij ons wordt snel opgenomen als ‘collega’ waardoor je volwaardig meedraait en je meer kunt leren. Wij werken in zelfsturende teams wat wil zeggen dat we ook overleggen op basis van gelijkwaardigheid en argumenten. Daarom vinden wij het belangrijk dat je zelf ook een actieve houding aanneemt.

Wil je eerst eens oriënteren?
Wil je wel eens kennis maken met ons bedrijf neem dan eerst telefonisch contact met ons op.

Zin om te starten?
Stuur een e-mail naar [email protected] voor je sollicitatie.

Haasnoot Bruggen BV
De Roysloot 13 – 15
2231 NZ Rijnsburg
Tel. 071 402 17 44
Email: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.


Actuele stage- en afstudeerplaatsen