Vanaf vandaag: 3D-printing bij Haasnoot Bruggen.
Na een proefperiode en testfase is het zover. Wij kunnen 3D schaalmodellen voor u printen!
Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om ontwerpen van leuningen en brugdekken of hele bruggen voortaan in 3D schaalmodellen te krijgen. Functioneel als referentie, praatstuk, idee en inspiratie. De mogelijkheden zijn enorm.

Onze klanten kunnen gebruikmaken van deze service. Wij kunnen printen in kunststof maar ook in houtcomposiet en staal. Bovendien kunnen we schaalmodellen voorzien van coatings.

Ook specifieke onderdelen kunnen geprint worden. Bijvoorbeeld een detail van een leuningstijl. Of een idee voor een verbinding.
De 3D schaalmodellen brengen een hele nieuwe dynamiek in het beoordelen van ontwerpen. Uiteraard denken wij graag met u mee voor het uitwerken van verschillende ontwerp varianten. Wij combineren 3D ook met Virtual Reality, een mogelijkheid die wij enkele jaren geleden introduceerden in de bruggenbranche.
Bel Hyuk (joek) Brands 071-402 17 44 of stuur een e-mail voor een afspraak om alle mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Op de foto ziet u een nieuw ontwerp van een brugleuning (en brug) die wij met onze eigen ontwerpers hebben gemaakt in opdracht van de gemeente Breda. Deze brug gaat begin 2018 in productie. Dit 3D schaalmodel is 85 cm lang.