Haasnoot Bruggen opent binnenkort een nieuwe vestiging in Den Haag! Wij zijn daarom op zoek naar een staalbouwkundig tekenaar en/of een staalconstructeur. Ben jij behalve een techneut ook ondernemend, en wil je samen met ons de Haagse vestiging opzetten als nieuwe stap in je loopbaan? Dan is deze nieuwe baan geknipt voor jou.

Haasnoot Bruggen breidt haar engineeringsteam in Rijnsburg uit naar de bruisende binnenstad van Den Haag. Ben jij een ervaren staalbouwkundige die kan rekenen en tekenen en die ons team wil versterken om te werken aan fraaie staalconstructies in de bruggenbouw? Natuurlijk zal deze Haagse vestiging nauw verbonden zijn aan onze fabriek in Rijnsburg waar jouw tekeningen tot werkelijkheid komen.

Wij denken aan een locatie in de binnenstad op een sfeervolle plaats met goede parkeerfaciliteiten, dichtbij openbaar vervoer en leuke horeca voor de bijvoorbeeld de lunch. Een plek waar je graag naar toe gaat en waar het bruist. Wij hebben een sterke voorkeur voor iemand die in Den Haag woont. Je kan dus mede bepalen waar we ons vestigingen.

Om deze combinatie-functie goed te kunnen vervullen heb je ruime ervaring nodig om samen met het engineeringsteam zorg te dragen voor een ontwerp op basis van de wensen en behoeften van een klant. Jouw taken zijn het runnen van het bureau in Den Haag en het maken van constructieve tekeningen en berekeningen voor lopende projecten in de fabriek in Rijnsburg. Ook ben je op termijn verantwoordelijk voor uitbreiding van je eigen team. In de beginjaren hoef je geen acquisitie te doen. Wij hebben vanuit de fabriek voldoende werk zodat jij je kan richten op het organiseren van het bureau.

Maar we gaan op termijn meer doen dan alleen bruggen.

Op de nieuwe locatie in Den Haag gaat Haasnoot Bruggen op termijn haar portfolio zelfstandig verbreden. Waarmee wij niet alleen bureauwerkzaamheden doen voor bruggenbouw. Om dit werk te kunnen doen is dus ruime vaktechnische werkervaring en goede sociale vaardigheden essentieel. Daarnaast ben je continu betrokken bij de productie in de fabriek en bij het engineeringsteam in Rijnsburg. Ook ben je regelmatig in de fabriek. Spreekt deze uitdaging je aan? Mail dan je een CV naar [email protected]

Op basis van jouw brief/e-mail en CV gaan wij een selectie maken en je uitnodigen voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij je ook informeren over wat wij te bieden hebben.

Jouw profiel.

Staalbouwkundig constructeur/ tekenaar (M/V)

 • Een afgeronde opleiding civiele techniek of (werktuig)bouwkunde.
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Vergaande kennis en ervaring staalconstructies.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau of aantoonbare werkervaring.
 • Zelfstandig projecten kunnen uitwerken.
 • Klantgericht handelen en creatieve oplossingen bedenken.
 • Communicatief vaardig. 
 • Ervaring met het tekenprogramma Autocad en het 3D-rekenprogramma SCIA-engineer of een gelijkwaardig programma.
 • Ervaring in civiele techniek is een pre.
 • Een eigen netwerk is een pre.

Wie wij zijn.

Haasnoot Bruggen is sinds 1962 specialist in het ontwerpen en bouwen van infrastructurele constructies zoals bruggen, vlonders en steigers. Wij werken materieel onafhankelijk en geven gedegen advies op basis van bijna 60 jaar ervaring en vele duizenden gerealiseerde projecten. Dit dynamisch familiebedrijf brengt kennis en specialisatie van de afdelingen samen. Hierdoor is er een optimale samenwerking met de collega’s die het uitvoerende werk doen. De aangename en informele sfeer en de uitstekende faciliteiten zorgen voor een prettige werkomgeving. Kom jij als specialist onze Haagse vestiging samen met ons ijzersterk maken? 

www.haasnootbruggen.nl 

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Aanmelding via bemiddelingsbureaus worden niet in behandeling genomen voor deze specifieke functie. Wij gaan ervan uit dat een ondernemende man/vrouw zelf actie onderneemt.